čini stvari boljima i ne budi gotov onda kada jesu.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Jeste li znali da su Skintegra i Skinlick 100% hrvatski proizvodi? Laboratorijski razvoj, dizajn proizvoda i industrijska proizvodnja vrše se u Hrvatskoj od samih početaka. Naši se proizvodi kroz ljekarničke kanale prodaju u Hrvatskoj, BIH, Sloveniji, Španjolskoj, Portugalu, Mađarskoj i drugim zemljama Europe.

Vraćanje zajednici

Mi vjerujemo u blagu i dosljednu njegu kože. Također, vjerujemo i u dužnost svake uspješne kompanije da pruži podršku svojoj zajednici i bude primjer u činjenju onoga što je ispravno.

2017. godine udružili smo se s lokalnim skloništima za životinje. Svake godine dio naše dobiti doniramo napuštenim životinjama za koje su skrb preuzela lokalna i neprofitna skloništa za životinje.

Također, svoje proizvode godišnje doniramo ženama i djeci u autonimnim ženskim (sigurnim) kućama.

Upoznajte našu Jelenu

Inspirirana borbom s vlastitom kožu, odlučila sam kreirati liniju za njegu "teške" kože - za nekoga poput mene!

Evo moje priče. Moja je koža oduvijek bila problematična. Kao velika skincare entuzijastica, a potom radeći kao beauty urednica i kolumnistica, predugo sam pokušavala postići izgled kože kakav sam viđala u medijima. Težila sam savršeno ujednačenoj koži bez pora i bora, isprobavala komplicirane beauty rutine i tretmane (zvuči li vam to poznato?). Ipak, nijedna od tih stvari nije funkcionirala za moju kombinirano - masnu kožu sklonu komedonima i aknama, a onda je došla i dijagnoza rozaceje koja me bacila u očaj. Htjela sam promijeniti nepoštenu, zavaravajuću i jednodimenzionalnu reprezentaciju "savršene" kože u medijima. No, nisam više mogla biti pasivni promatrač koji samo piše o tretmanima koji ne funkcioniraju, pa sam odlučila stvoriti brend o kakvom sam sanjala - tako je rođena ideja Skintegre. Uz izvrsne proizvode, naš praktičan i edukativan pristup druga je polovica uspjeha. Dobro vodstvo i edukacija o proizvodima omogućuju da prepoznate pravi tretman i pravilno ga koristite. Čak i svijetla, tanka i osjetljiva koža poput moje može postati stabilna uz dobar režim, samo je bitno upoznati svoju kožu i raditi s njom (ne protiv nje) koristeći prave proizvode. To je cijela mudrost. Ja nisam odustala od svoje kože i ovdje sam da vam kažem da ne biste trebali niti vi.