Svako korištenje www.skintegra.ba te ostalih internetskih stranica u vlasništvu Creaticon d.o.o. iz Zagreba, Ulica Blaža Šoštarića 10, OIB: 93639002976, Republika Hrvatska podliježe ispod ispisanim uvjetima korištenja. Dokumente, informacije i sadržaj s web stranice www.skintegra.ba (i/ili drugih internetskih stranica u vlasništvu Creaticon d.o.o.) zabranjeno je kopirati, osim za osobnu uporabu i druge nekomercijalne svrhe, uz obvezno poštivanje autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva (kao i svih ostalih pravnih ograničenja). Svako kopiranje, reprodukcija ili distribucija dokumenata, informacija i sadržaja s ove webstranice dopuštena je isključivo uz izričito odobrenje tvrtke Creaticon d.o.o. iz Zagreba.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sadržaj www.skintegra.ba internetske prodavaonice je zaštićen i Creaticon d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na www.skintegra.ba stranicama morate prethodno kontaktirati e-mail adresu info@skintegra.ba.

Skintegra.ba web stranicu dozvoljeno je koristiti za privatne svrhe bez ikakvih naknada za korištenje, a poštivajući uvjete i pravila upotrebe. Korištenjem skintegra.ba webshopa (internetske prodavaonice) obvezujete se poštivati navedena pravila i uvjete.

REGISTRACIJA

Kako bi obavili kupnju preko skintegra.ba  webshopa, registracija nije obavezna. Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporučuje se brza registracija. Dovoljno je jednokratno unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te proizvoljnu lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Preporučljivo je korištenje kombinacije znakova, odnosno velikih i malih slova.

Nakon unosa ovih podataka, registraciju dovršavate klikom na polje "Registracija". Vaš korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se upisivanjem korisničkog imena i lozinke na stranici "Prijava". Za svaku sljedeću kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici odaberite "Izgubili ste lozinku?". Na ovoj lokaciji ćete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali, i na koju će vam sustav automatski poslati link za resetiranje lozinke. Istu možete kasnije sami promijeniti u postavkama računa.

POSTAVLJANJE NARUDŽBI

Roba se naručuje preko elektronskog obrasca. Webshop je uvijek otvoren za naručivanje i ne postoji radno vrijeme za narudžbe. Narudžbe se obrađuju radnim danom od 10.00 - 16.00h. Kupac treba ispuniti 'Profil s osnovnim podacima' za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.

Na proizvod koji želite kupiti kliknite "Dodaj u košaricu". U košarici možete birati količine ili odustati od kupnje. Nakon što ste odabrali željene artikle, kliknite na košaricu i odaberite "Blagajna". Na stranici blagajne popunite vaše podatke, odaberite način dostave, potom metodu plaćanja i odaberite "Naručite".  Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stići će na vašu e-mail adresu.

Prodavatelj proizvoda putem webshopa www.skintegra.ba je trgovačko društvo Herba d.o.o. iz Cazina, Generala Izeta Nanića bb, MBS: 1-5068-00, Bosna i Hercegovina.

Herba d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Herba d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Obavijest o glavnim obilježjima robe koju kupac namjerava kupiti nalazi se uz svaki proizvod, a do detaljnog opisa proizvoda dolazi se odabirom opcije „pročitajte više“. 

Informacije o maloprodajnoj cijeni robe nalaze se uz svaki proizvod, a informacije o troškovima prijevoza, dostave ili poštanskih usluga, odnosno o tome da ti troškovi mogu biti naplaćeni, ako ne mogu biti razumno izračunati unaprijed nalaze se opisani u rubrici „Plaćanje i dostava“.

Obavijesti o uvjetima plaćanja, uvjetima isporuke robe i vremenu isporuke robe nalaze se u rubrici „Plaćanje i dostava“.

Obavijesti o načinu rješavanja potrošačkih pritužbi od strane trgovca nalaze se u rubrici „Povrat i reklamacije“.

U rubrici „Povrat i reklamacije“ nalaze se obavijesti i dodatna pojašnjenja vezana uz prava potrošača iz Zakona o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini.