Iz Skintegra laboratorija stiže nam proizvod koji prkosi svim oblicima dehidracije i pomaže održavati zdravu barijernu funkciju, što znači da koža djeluje glatko, elastično i ima lagani, prirodni sjaj. Otkrijte s nama hidrataciju na novom nivou.

Za koga je Hyperdew?

Hyperdew maska se preporučuje svim tipovima kože koji imaju problema s dehidracijom, linijama i borama, ljuskanjem i održavanjem zdrave hidrolipidne barijere. Hyperdew pomaže koži da ostane hidratizirana, eliminira osjećaj neugode i zatezanja, umanjuje fine linije i dehidracijske bore, vraća koži svježinu i blistavost, omekšava kožu i ujednačava njezin ton. To sve bez puno truda, tijekom noći kad spavate.
Skintegra Hyperdew maska za hidrataciju svih tipova kože

Što sadrži Hyperdew?

  • 5% otopine derivata azelaične kiseline (APAD): Aktivni sastojak namijenjen posvjetljivanju tena kože. Zahvaljujući svojim svojstvima, inhibira sintezu melanina i rješava neujednačen ton kože s tamnim mrljama, istovremeno poboljšavajući teksturu za svježiji i blistaviji izgled kože.
  • NMF (Natural Moisturizing Factors): Koži srodni ovlaživači poput natrijeva laktata, aspartatne kiseline, PCA, glicina, alanina, serina, valina, prolin treonina, izoleucina, histidina i fenilalanina, zadržavaju vlagu u stratum corneumu, za dugotrajno hidratiziranu i jedru kožu, a čine čak 30% formulacije.
  • Probiotički fermenti i ekstrakt riže: Podržavaju zdravu zaštitnu barijeru kože te njezin mikrobiom, reduciraju crvenilo i smanjuju upale.
  • Spirulina + ekstrakti alge i sladića: Kombinacija sastojaka koja pruža snažno antioksidativno djelovanje te pozitivno utječe na obnovu i ujednačavanje kože.
  • Glicerin: Jedan od najsnažnijih sastojaka za hidrataciju, odabran jer privlači i dugotrajno zadržava vodu kako bi poboljšao barijernu funkciju kože.
Hyperdew formula je pažljivo osmišljena s ciljem pružanja napredne hidratacije baš svakom tipu kože, što ovu masku bez ulja čini idealnim dodatkom svakoj rutini za prevenciju dehidracije i ljuskanja.

Po čemu je Hyperdew poseban?

Posebnost Hyperdew maske je njezina ultra elegantna gel tekstura i "water-burst" formula, što znači da se tijekom nanošenja na kožu doslovno oslobađaju kapljice vode za dojam izuzetno dewy kože, odnosno takozvani glass skin efekt.
Tekstura Skintegra Hyperdew maske za hidrataciju

Kako se koristi?

Hyperdew se nanosi kao posljednji sloj u večernjoj rutini, nakon uobičajenog seruma i kreme, kako bi se minimizirao transepidermalni gubitak vlage. Može se koristiti i samostalno, nakon čišćenja. Masku nije potrebno ispirati.

Mogu li probati Hyperdew ako je moja koža osjetljiva?

Da! Hyperdew je dermatološki ispitana na osjetljivoj koži. Svaki naš proizvod formuliran je s osjetljivom kožom na umu, ali generalno savjetujemo napraviti "patch test" ako je koža iznimno osjetljiva i zahtjevna te ne tolerira značajne promjene u režimu njege kože.

Trebam li Hyperdew ako već imam Volcanicu?

Skintegra Hyperdew i Skintegra Volcanica maske za lice

Hyperdew i Volcanica maske se u potpunosti razlikuju svojom formulacijom i djelovanjem, a koju ćete odabrati ovisi o stanju vaše kože. Volcanica pročišćuje i odčepljuje pore te regulira proizvodnju sebuma, dok Hyperdew intenzivno hidratizira i plumpa kožu. Naravno, možete imati obje u svojoj skincare zalihi i kombinirati prema trenutačnom stanju kože. Volcanica i Hyperdew čine idealnu kombinaciju za sve SOS situacije, ali i opuštajuće skincare rituale.

Više članaka

Bakuchiol - funkcionalni analog retinoida

Ovaj svestrani sastojak namijenjen je koži koja ne tolerira retinoide, a sklona je aknama i hiperpigmentaciji te koži s vidljivim znakovima starenja.

Pet pokazatelja akni uzrokovanih hormonima

Postoje određeni jasni znakovi prema kojima možete procijeniti da su vaše akne najvjerojatnije povezane s hormonima.